χρόνο

Άντζελας Δημητρίου μετά το χειρουργείο- Το πρώτο μήνυμα της κόρης της

Η Άντζελα Δημητρίου ακύρωσε τις επερχόμενες εμφανίσεις της


Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η συναυλία της Άντζελας Δημητρίου στο Βεάκειο θέατρο του Πειραιά η τραγουδίστρια ήρθε αντιμέτωπη με ένα πρόβλημα υγείας.

Συγκεκριμένα, ακύρωσε τις επερχόμενες εμφανίσεις της για τον επόμενο 1,5 μήνα, καθώς κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε επέμβαση πολύποδων στις φωνητικές χορδές. Σύμφωνα με πληροφορίες η προγραμματισμένη επέμβαση ήταν επιτυχημένη και η Lady του ελληνικού πενταγράμμου αναρρώνει έχοντας καλή διάθεση.

Το γεγονός γνωστοποίησε ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Σήμερα η Άντζελα Δημητρίου εισήχθη για επέμβαση πολύποδων στις φωνητικές χορδές. Ευχές για γρήγορη ανάρρωση».

Δείτε την ανάρτησή του:

Σήμερα η Άντζελα Δημητρίου, εισήχθη για επέμβαση πολυποδων στις φωνητικές χορδές. Ευχές για γρήγορη ανάρρωση

Posted by Nikos Nikolizas on Thursday, August 30, 2018

Η κατάσταση της Άντζελας Δημητρίου μετά το χειρουργείο- Το πρώτο μήνυμα της κόρης της

Η Άντζελα αναρρώνει στο νοσοκομείο
Όπως έγινε γνωστό χθες, η Άντζελα Δημητρίου χειρουργήθηκε με επιτυχία στις φωνητικές χορδές και αναρρώνει στο νοσοκομείο. Οι θαυμαστές της ξεκίνησαν να στέλνουν μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης στη Λαίδη μέσω των social media, γεγονός που τη συγκίνησε ιδιαίτερα.

Η κόρης της Άντζελας, Όλγα, θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον κόσμο για την αγάπη του με ένα μήνυμα της στο facebook. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι όλα πήγαν κατ ευχήν και ευχαρίστησε τον γιατρό που πρόσεξε τη μητέρα της. «Όλα πήγαν μια χαρά ευχαριστούμε πολύ τον γιατρό μας!!! Η επέμβαση τελείωσε. Δόξα τω Θεώ!!! Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας!!! Τα λέμε σύντομα!!!».

Δείτε την ανάρτηση της: