χρόνο

Αγνώριστη είναι σήμερα η Νανά Βενέτη!το sex symbol των ’80

Η Νανά Βενέτη ήταν ένα πιο περιζήτητα ονόματα της δεκαετίας του ‘80, τη «χρυσή» εποχή της βιντεοκασέτας.

 

Η όμορφη ηθοποιός, χρόνια μετά, εξομολογείται πως η σέξι εικόνα της, την παγίδευσε.

«Μου γύρισε μπούμερανγκ η εικόνα του sex symbol, δεν μπορούσα να ξεφύγω από αυτή την εικόνα. Οι ρόλοι που μου έδιναν ήταν η εύκολη λύση», αναφέρει, μιλώντας στην εκπομπή «Εδώ» του ΣΚΑΙ.

Η Νανά Βενέτη, σήμερα, διαχειρίζεται μια εταιρεία που έχει ακίνητα, τα οποία ενοικιάζονται για μικρά διαστήματα.

Η ηθοποιός δεν έχει πια το φουντωτό καστανό μαλλί με το οποίο και την βλέπαμε στις ταινίες που συμμετείχε, έχοντας κάνει τα μαλλιά της ξανθά και κόβοντας τα καρέ.

Τι κάνει σήμερα η Νανά Βενέτη;

Ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με την οικογένειά της

Αποτέλεσε μία από τις πιο σέξι παρουσίες της ελληνικής βιντεοκασέτας. Έπαιξε και σε έργα στο θέατρο. Όμως, αποφάσισε να αφήσει πίσω της την υποκριτική. Ο λόγος για τη Νανά Βενέτη που ζει πλέον μία ήρεμη ζωή με την οικογένειά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σήμερα, η Νανά Βενέτη, όπως λέει στο newsbeast.gr, είναι πολύ ευτυχισμένη που έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια και δεν σκέφτεται σε καμία περίπτωση τους ρόλους της ως ηθοποιός. «Αυτό το κεφάλαιο για εμένα έχει κλείσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια και δεν πρόκειται να ξανανοίξει», λέει.

Η πρώην ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει δική της εταιρεία γερανών αλλά, όπως αναφέρει, υπάρχει το ενδεχόμενο να την αφήσει. Ζει με το βρετανό σύζυγό της επτά μήνες στην Ελλάδα, για να πηγαίνει ο γιος τους σε ελληνικό σχολείο και τον υπόλοιπο χρόνο βρίσκονται στην Αγγλία.

Αυτή την περίοδο κάνουν διακοπές στην οικία που διαθέτουν στις Σπέτσες και προσπαθούν να μη στερήσουν από το παιδί τους τίποτα. «Επιλέξαμε να ζούμε έτσι. Είμαστε πολύ καλά και ευχαριστούμε γι’ αυτό. Τώρα, κάνουμε μπάνιο στη θάλασσα και προσπαθούμε να ξεκουραστούμε».

Η Νανά Βενέτη μαζί με το σύζυγό της ασχολούνται με τις επιχειρήσεις αλλά η κυρία της οικογένειας υποστηρίζει ότι λόγω της κρίσης ενδέχεται να… απομακρυνθεί από την εταιρεία γερανών. «Αυτό είναι κάτι που θα το δούμε. Σκέφτομαι όλα τα ενδεχόμενα», αναφέρει.

Και υποστηρίζει ότι: «Οι νέοι πρέπει να παλεύουν για το μέλλον τους. Δεν πρέπει να μην έχουν όνειρα».
Στον ελεύθερό της χρόνο διαβάζει και παρακολουθεί τα τεκταινόμενα ενώ τα καλοκαίρια της αρέσει να κάνει θαλάσσια σπορ.