χρόνο

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Τα πρώτα πλάνα από την «απαγορευμένη» ταινία της!

Μια ευχάριστη έκπληξη είχαμε σήμερα, καθώς η σελίδα της Φίνος Φίλμ στο Facebook, δημοσίευσαι ένα μέρος της απαγορευμένης ταινίας της Αλίκης.

Πιο συγκεκριμένα, η ταινία «Aliki My Love», είχε «θαφτεί» για τον λόγο ότι δεν έκανα τις αναμενόμενες εισπράξεις, αλλά και γιατί είχε πολύ τολμηρές σκηνές με την αγαπημένη ηθοποιό.

Η δημοσίευση της σελίδας έλεγε χαρακτηριστικά : « Για πρώτη φορά, μετά από 54 χρόνια, προβάλλουμε απόσπασμα από την ταινία “Aliki My Love”, σε σκηνοθεσία Rudolph Mate, που έκανε πρεμιέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό σαν σήμερα το 1964.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ALIKI MY LOVE

Για πρώτη φορά, μετά από 54 χρόνια, προβάλλουμε απόσπασμα από την ταινία “Aliki My Love”, σε σκηνοθεσία Rudolph Mate, που έκανε πρεμιέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό σαν σήμερα το 1964.Η αποκατάσταση της ταινίας κατάφερε να υλοποιηθεί πριν λίγους μήνες, και σύντομα θα διατεθεί προς το κοινό, σε συλλεκτική έκδοση!#alikimylove #finosfilm #restorationΔιαβάστε περισσότερα για την ταινία εδώ:http://www.finosfilm.com/movies/view/70

Posted by Finos Film Official on Friday, March 23, 2018

Η αποκατάσταση της ταινίας κατάφερε να υλοποιηθεί πριν λίγους μήνες, και σύντομα θα διατεθεί προς το κοινό, σε συλλεκτική έκδοση!»