χρόνο

Βίντεο – σοκ: Εκνευρισμένος ιερέας χαστουκίζει μωρό στην βάφτιση!

Τα όσα απίστευτα κι όμως αληθινά θα διαβάσετε παρακάτω συνέβησαν κατά τη διάρκεια μιας βάφτισης στη Γαλλία και τις τελευταίες ώρες κάνουν το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας τις αντιδράσεις των χρηστών και τα αρνητικά τους σχόλια.

Στο video που έχει γίνει ήδη viral πρωταγωνιστεί ένα ανήσυχο μωράκι τη στιγμή της βάφτισής του. Όπως συμβαίνει με όλα τα μωράκια που πρόκειται να βαφτιστούν έχει εκνευρισμό. Ο ιερέας σε μία προσπάθεια να καθησυχάσει το βρέφος του ρίχνει ένα… χαστούκι αφήνοντας τους γονείς του και τους παρευρισκόμενους εμβρόντητους και στη συνέχεια του πιέζει το κεφάλι, σχεδόν υποβάλλοντας το σε κεφαλοκλείδωμα, σε μία κίνηση την οποία θεωρεί προφανώς χαριτωμένη και επιχειρώντας πιθανότατα να αποδείξει τη στοργή του.

Σε εκείνο το σημείο το μωρό προσπαθεί να ξεφύγει με κάθε τρόπο από τα χέρια του ιερέα και ο πατέρας, ο οποίος δεν φαίνεται να πείθεται για τις αγαθές προθέσεις του, παρεμβαίνει αποφασιστικά και αποσπά το μωρό από τα χέρια του.

«Ηρέμησε, ηρέμησε, πρέπει να ηρεμήσεις» λέει στο παιδάκι που συνεχίζει να κλαίει. Εμφανώς ενοχλημένος το χαστούκισε στο μάγουλο, με τον πατέρα να του παίρνει το παιδί από τα χέρια.Άμεση ήταν και η αντίδραση των σοκαρισμένων συγγενών του που προσπαθούσαν να ηρεμήσουν την κατάσταση και να τον απομακρύνουν.

Άγνωστο παραμένει αν το μυστήριο της βάφτισης ολοκληρώθηκε καθώς το βίντεο διακόπτεται.