χρόνο

Γέλιο μέχρι δακρύων: Ο Φιλιππίδης και ο θίασος του Αχαρνής τραγουδούν τη Μάντισσα της Μαρίνας Σάττι

Η χιουμοριστική προσέγγιση του ηθοποιού

Η προσωπική σελίδα του Πέτρου Φιλιππίδη στο Instagram έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο ηθοποιός ανεβάζει αρκετά χιουμοριστικά βίντεο, τα οποία ετοιμάζει ο ίδιος και οι φίλοι του. Αυτή τη φορά δεν είχαμε για πρωταγωνιστές τους παίκτες του Power of Love ή την Τζένη Μπαλατσινού με την κατσίκα, αλλά τη Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι της Μάντισσα με την ιδιαίτερη χορογραφία στο βίντεο κλιπ.

Το βίντεο που ανέβασε ο Πέτρος Φιλιππίδης ξεκινάει με τον ίδιο να τραγουδά τη μεγάλη επιτυχία της ερμηνεύτριας και σιγά- σιγά αρχίζουν να προστίθενται, όπως και στο original βίντεο, πρόσωπα. Ανάμεσά τους και γνωστοί ηθοποιοί.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Γιατί ο ηθοποιός δεν χαρίζει γέλιο μόνο μέσα από τη δουλειά του αλλά και εκτός, στα παρασκήνια! Αυτή τη φορά δεν είχαμε για πρωταγωνιστές τους παίκτες του Power of Love αλλά τη Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι της Μάντισσα και μάλιστα με όλη τη… χορογραφία στο βίντεο κλιπ.

Το βίντεο που ανέβασε ο Πέτρος Φιλιππίδης ξεκινάει με τον ίδιο να τραγουδά τη μεγάλη επιτυχία της ερμηνεύτριας και σιγά σιγά αρχίζουν να προστίθενται -όπως και στο original βίντεο- πρόσωπα. Ανάμεσά τους πολλοί γνωστοί ηθοποιοί αλλά και πολλοί άλλοι συντελεστές.

Και επειδή τα λόγια είναι… φτωχά μπροστά στο τρελό γέλιο που θα ρίξετε, δείτε παρακάτω το εν λόγω χιουμοριστικό βίντεο…