χρόνο

Γιάννης Ευαγγελίδης: Δείτε πώς είναι σήμερα ο Αρχηγός της Αστυνομίας στο Καλημέρα Ζωή

Ο Γιάννης Ευαγγελίδης υποδυόταν για χρόνια τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας στη σειρά του Νίκου Φώσκολου, «Καλημέρα Ζωή» και συνεργαζόταν με τον Γιώργο Βασιλείου.

Ο ρόλος του αυτός, τον έκανε εξαιρετικά αγαπητό στο τηλεοπτικό κοινό. Πώς είναι όμως σήμερα ο ηθοποιός, τόσα χρόνια μετά το τέλος της θρυλικής σειράς του ΑΝΤ1;

Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο που τον ακολουθεί ακόμα και σήμερα και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής.

Παντρευτήκατε μόνο μια φορά και ήταν με την ηθοποιό Βίλμα Τσακίρη.

«Η σχέση μας, δυστυχώς, δεν ήταν ένας μεγάλος έρωτας, αλλά μια γλυκιά περιπέτεια. Δεν τη θίγω τη Βίλμα, γιατί αυτή είναι η αλήθεια και το γνωρίζει κι εκείνη. Παντρευτήκαμε όταν προέκυψε η πρώτη εγκυμοσύνη της. Έκανα, λοιπόν, το χρέος μου και αποκτήσαμε δύο υπέροχα παιδιά, την Καλλιόπη και τον Κωνσταντίνο. Η κόρη ασχολήθηκε με την υποκριτική και ο γιος με τη μουσική»

Και ύστερα ήρθε το διαζύγιο…

«Για να κρατηθεί μια οικογένεια χρειάζεται κάποιος να κάνει μια μεγάλη θυσία. Εμείς ήμασταν και οι δύο ηθοποιοί με θεατρικές υποχρεώσεις, γυρίσματα και ανταγωνισμό, αν θέλεις. Ύστερα από δέκα χρόνια αποφασίσαμε κοινή συναινέσει να χωρίσουμε. Ήταν πραγματικά επιθυμία και των δυο μας, ωστόσο στάθηκα πάνω από τα παιδιά μου δύο φορές πατέρας. Ικανοποιούσα όλες τις ανάγκες τους, ακόμα και όταν βρήκαν τον δρόμο τους»

Το μετανιώσατε που δεν προχωρήσατε στο δεύτερο στεφάνι;

«Καθόλου, όσον αφορά τον γάμο, γιατί δεν ήθελα ούτε μητριά για τα παιδιά μου ούτε μια σύζυγο με δικά της παιδιά».

Ο ρόλος του αρχηγού της Αστυνομίας Χρυσολωρά σάς κυνηγά ακόμα;

«Οι αστυνομικοί με χαιρετούν ακόμα! Ξέρετε, όταν ο Νίκος Φώσκολος μου πρότεινε τον ρόλο στο «Καλημέρα Ζωή», αρχικά ήταν για ένα επεισόδιο, αλλά τελικά συνεργαστήκαμε δέκα χρόνια! Την Καλλιόπη την εντόπισε σε θεατρική παράσταση. Δεν γνώριζε ότι ήταν κόρη μου. Πήγε στο καμαρίνι και της πρότεινε τον ρόλο της Τατιάνας Δράκου κι εκείνη απάντησε πως θέλει να το σκεφτεί! Ο Φώσκολος σοκαρίστηκε. Δεν περίμενε τέτοια απάντηση. Όταν εκείνη με ενημέρωσε τι έγινε, τη συμβούλεψα να δεχτεί κι αυτό έκανε» εξήγησε στην espresso.

Ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε στο Κηποθέατρο Παπάγου όπου και είχε πάει για να παρακολουθήσει την παράσταση “Άγρια Δύση”. Πάντως όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν λίγο πιο κάτω, δεν έχει αλλάξει και πολύ.

Πηγή:gossip-tv.gr