χρόνο

Γιάννης Ρώτας: Ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη ξεσπά μετά τις δηλώσεις της Χριστίνας Ψάλτη

Τα “καρφιά” του Γιάννη Ρώτα για την Χριστίνα Ψάλτη: “«Το έπαιζε στο νοσοκομείο κυρία Ψάλτη…»

Στη πρόσφατη συνέντευξη και στα όσα είπε η Χριστίνα Ψάλτη στο περιοδικό DownTown, απάντησε ο αδερφός του αξέχαστου ηθοποιού, Γιάννης Ρώτας. Ο ίδιος σε δηλώσεις του στο Φτιάξε Καφέ, ξέσπασε εναντίον της Χριστίνας Ψάλτη.

«Να ντρέπεται να μιλάει για εμάς. Έχει κάνει πάρα πολλά. Να πάψει να ασχολείται με μένα και την κόρη του Στάθη. Δεν ήταν ζευγάρι μέχρι το τέλος. Το έπαιζε στο νοσοκομείο κυρία Ψάλτη. Έμενε σε φιλικό σπίτι. Εγώ δεν μίλαγα καθόλου. Την έβριζε άσχημα ο αδερφός μου. Η κυρία αυτή δεν άφηνε τους συγγενείς μας να δούνε τον Στάθη στο νοσοκομείο. Ποτέ δεν είχαμε τίποτα μαζί της. Αυτή είχε», είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Ρώτας.

Tην πρώτη συνέντευξη μετά το χαμό του συζύγου της, Στάθη Ψάλτη, παραχώρησε η Χριστίνα Ψάλτη στο περιοδικό DownTown. Παράλληλα, πόζαρε με σέξι διάθεση στο φακό, ενώ μίλησε για τη ζωή της με τον σπουδαίο κωμικό.

Σύμφωνα με το περιοδικό, η ίδια μένει στου Ζωγράφου, στο σπίτι όπου σκόπευαν να μετακομίσουν με τον ηθοποιό λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή.

Μάλιστα, όπως γράφει το περιοδικό η Χριστίνα Ψάλτη, ένα χρόνο μετά το θάνατο του ηθοποιού πετάει τα μαύρα του πένθους και αποκαλύπτει αν είναι έγκυος η όχι!