χρόνο

Δείτε πως είναι σήμερα ο Πάνος Μιχαλόπουλος! Η φωτογραφία στα 69 του χρόνια!

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος ήταν ένας από τους ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του ‘80 και ένας από τους άνδρες στους οποίους ο χρόνος έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Ο γοητευτικός ηθοποιός, με μεγάλη πορεία σε κινηματογράφο, τηλεόραση και θέατρο, τα τελευταία χρόνια είναι αρκετά επιλεκτικός με τις δουλειές του στον χώρο του θεάματος.

Πλέον, ασχολείται με αγροτικές δουλειές και με τα κτήματά του στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Μικρομάνη Μεσσηνίας.

Η τελευταία εμφάνιση που έκανε δημόσια ήταν πριν από 7 χρόνια, όταν ο Μέμος Μπεγνής άνοιξε μαγαζί στη Σαλαμίνα. Εκ τότε, δεν τον είχε «πιάσει» κάπου ο φωτογραφικό φακός, μέχρι που τον συνάντησε ο παραγωγός του ΣΚΑΪ, Ηλίας Βασίλογλου, συνάντησε, πρόσφατα, τον ηθοποιό, που θα κλείσει τα 70 του χρόνια, και έβγαλε μαζί μια selfie, δημοσιεύοντάς την στον λογαριασμό του στο Facebook.

O γνωστός ηθοποιός Πάνος Μιχαλόπουλος άφησε τα πάντα και πλέον μένει σε ένα υπέροχο κτήμα στην Παλλήνη. Σε συνέντευξη του ανέφερε τους λόγους που πλέον δεν θέλει να δουλεύει.

Συγκεκριμένα είπε πως :

«Δεν με ενδιαφέρουν οι προτάσεις που μου κάνουν. Δεν έχουν σχέση με τον Πάνο Μιχαλόπουλο που εγώ έχω μέσα μου. Αποφεύγω τα πάντα. Χαίρομαι όταν περπατάω στον δρόμο και με πιάνουν μικροί και μεγάλοι και μου λένε “μεγαλώσαμε με σένα”. Αυτή είναι η παρακαταθήκη μου.Τώρα, έχω τόσες πολλές ασχολίες με τα κτήματα που μου άφησε ο πατερούλης μου στην Καλαμάτα, που δεν βρίσκω κενές ώρες για να γευτώ την προσωπική μου ζωή. Αποφεύγω κάθε είδους δημοσιότητα, γιατί δεν με ενδιαφέρει αυτός ο τομέας πλέον. Δεν με ενδιαφέρει να δουλέψω στην τηλεόραση, ούτε και στο θέατρο όμως. Δεν υπάρχει και θέατρο για να δουλέψεις πια. Δυο αξιόλογα θέατρα έχει πλέον η Αθήνα. Τίποτα άλλο. Και αυτό που βλέπουμε είναι θέατρο του παραλόγου.