χρόνο

Ευγενία Μανωλίδου: Ούτε από τριήρη έπεσα, ούτε δωδεκάποντα φορούσα, ούτε έχω τσάντα Gucci

«Λυπούμαι για την κακία», λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντώντας στα χλευαστικά σχόλια για την είδηση ότι η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου, έπεσε στη θάλασσα από την τριήρη «Ολυμπιάς».

Η συνθέτης και μαέστρος σχολίασε με δηκτικό τρόπο όσα ειπώθηκαν, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «πότε σας ενδιέφερε η αλήθεια για να σας ενδιαφέρει και τώρα…»

«Η δικαίωση μου από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες πέρασε στα ψιλά, το ατύχημα της Ευγενίας από την προβλήτα, ευτυχώς χωρίς σοβαρό τραυματισμό, στην προσπάθεια της να προστατεύσει ένα παιδί, σχολιάστηκε με κακία και με μία περσινή φωτό άσχετη με το ατύχημα», σχολιάζει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Yπενθυμίζεται πως χθες η Ευγενία Μανωλίδου στη διάρκεια της επίσκεψής της στην τριήρη που βρίσκεται στο Φάληρο είχε ένα μικρό ατύχημα. Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Άδωνη Γεωργιάδη, ενώ βρισκόταν πάνω στην τριήρη έχασε την ισορροπία της με αποτέλεσμα να πέσει μέσα στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το militaire.gr, αμέσως κινητοποιήθηκαν τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού, τα οποία έβγαλαν από την θάλασσα την σύζυγο του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι πανομοιότυπη με την αρχαία αθηναϊκή τριήρη του 5ου π.Χ. αιώνα, όπως εκείνες που ναυπηγήθηκαν μεταξύ του 650 και του 610 π.Χ στην Κόρινθο ή στη Σάμο, πιθανότατα σύμφωνα με τους ιστορικούς από τον Κορίνθιο ναυπηγό της εποχής Αμεινοκλή.