χρόνο

Η αποκάλυψη της Φίνου για τον Ψάλτη που θα συζητηθεί

Αίσθηση έχουν προκαλέσει τα όσα είπε για τον Στάθη Ψάλτη η Καίτη Φίνου στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη

“Με τον Στάθη Ψάλτη αγαπιόμασταν περισσότερο όταν χωρίσαμε και αρχίσαμε να δουλεύουμε μαζί, παρά όταν ήμασταν μαζί”, τόνισε η Καίτη Φίνου και πρόσθεσε: “Όσο ήμασταν μαζί ήμασταν συνέχεια τσακωμένοι. Ο Στάθης πήγαινε με του κόσμου τις γυναίκες όταν και δεν ήταν μόνο ότι τον είχα πιάσει -και καλά έκανε, τώρα που πέρασαν τα χρόνια, ναι, τον καταλαβαίνω. Η γυναίκα του δικαιούται να συνεχίσει τη ζωή της”.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για το αν έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση: “Εκείνη την εποχή περπατούσε στον δρόμο και σου έκαναν όχι καμάκι, μέχρι και αυτοί που άνοιγαν της καμπαρντίνες και έδειχναν τα γεννητικά τους όργανα. Δηλαδή, τι θα έπρεπε; Να βγαίνω να καταγγέλλω τον καθέναν; Εντάξει, και τι έγινε; Το αποφεύγεις και αν δεν μπορείς να το αποφύγεις, κάθεσαι και το απολαμβάνεις αγάπη μου. Τι σεξουαλική παρενόχληση; Ένας παραγωγός ταινιών είχε πέσει πάνω μου. Ήταν μεθυσμένος, προσπάθησε να με αγκαλιάσει, του είπα «σταμάτα θα φωνάξω δυνατά να ακούσει η γραμματέας σου έξω». Τελείωσε”.

Καίτη Φίνου: “Προσπάθησε να με αγκαλιάσει, του είπα σταμάτα θα φωνάξω δυνατά”!

Ξεσπάει η Καίτη Φίνου: Δεν είμαι ξεναγός, βρήκα ένα χαρτζιλίκι, αφήστε με ήσυχη!

Η Καίτη Φίνου, ξεκαθαρίζει με ανάρτησή της στο Facebook ότι υπήρξε παρερμηνεία σε συνέντευξή της στην Espresso ότι επιβιώνει ως ξεναγός και ξεκαθαρίζει ότι όντως δουλεύει τα τελευταία χρόνια για 4μέρες το Πάσχα σε ταξιδιωτικό γραφείο, όχι ως ξεναγός, αλλά ως εξυπηρέτηση πελατών σε γραφείο, ενώ δηλώνει ανοιχτά ότι κουράστηκε να εξηγεί και να ελέγχει τον τρόπο που γράφονται δημοσιογραφικά κάποια θέματα για την ζωή της και ζητά την την αφήσουν ήσυχη.

Δείτε την ανάρτησή της: