χρόνο

Η Καίτη Φίνου, μίλησε για όλα στη Σάσα Σταμάτη και στην εκπομπή Ooh la la!

Πριν από λίγες ημέρες ο Απόστολος Γκλέτσος, είχε αποκαλύψει ότι η ηθοποιός είναι το ερωτικό του απωθημένο και εκείνη είπε:

«Με τον Γκλέτσο τι να γίνει. Μακάρι να ήμουν λίγο νεότερη να γινόταν και κάτι. Έγινε η πρεμιέρα του Τατουάζ και γράφω «Γλέτσος σεξουαλικότερος από ποτέ. Μα ήταν! Πέρασε ο καιρός και κάποια δημοσιογράφος τον ρώτησε. Και είπε ότι ήμουν το ερωτικό του απωθημένο. Δεν θυμάμαι αν είχε δεσμό τότε.»

Παρακολουθεί φανατικά το Survivor και δήλωσε:

«Θα ήθελα να ήμουν πιο αδύνατη και να μπορούσα να συμμετέχω κι εγώ στο Survivor. Γιατί μην πεις μπορείς να πας στο Survivor. Αν βλέπουμε τώρα την Κωνσταντίνα να τρέχει έτσι, εγώ θα έτρεχα το μισό και θα σταματούσα. Έχω μείνει με το χαρακτήρα του Νάσου Παπαργυρόπουλου. Αργύρη μου να χαίρεσαι το παιδί σου.»

Η κατάθλιψη δεν έχει περάσει όπως αποκάλυψε η Καίτη Φίνου:

«Η κατάθλιψη παραμένει. Όταν έχεις μια άρρωστη αδελφούλα που παλεύει με τον καρκίνο, όταν εσύ δεν έχεις δουλειά δεν γίνεσαι να είσαι καλά.»

Μίλησε για το αλκοόλ και τη χρήση ουσιών και είπε:

«Από τα 26 μου έπινα κάθε βράδυ ένα μπουκάλι. Βγαίναμε μετά το θέατρο μέχρι το πρωί. Έχω πάρει και ουσίες. Είδα ότι μου έκαναν κακό. Τις πήρα από περιέργεια.»