χρόνο

Νέες αποκαλύψεις για την περιβόητη επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» έκανε ο Χάρης Ρώμας σε συνέντευξή του στο περιοδικό «OK!»

Χάρης Ρώμας: To «Καφέ Της Χαράς» επιστρέφει στον ΑΝΤ1 Πότε θα το δούμε;

Στην παρουσίαση του προγράμματος της θεατρικής σκηνής «Αθηναΐς» βρέθηκε ο ηθοποιός και σεναριογράφος Χάρης Ρώμας, που θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Ο βαφτιστικός της κυρίας».

Ο γνωστός δημιουργός μίλησε και για την τηλεόραση, αλλά και για την επιστροφή της πετυχημένης σειράς που βλέπαμε στον ΑΝΤ1 την περασμένη δεκαετία –κι ακόμα βλέπουμε σε επαναλήψεις-, το αγαπημένο «Το καφέ της Χαράς». «Είναι το θέλω μας, είναι το ζητούμενο. Έχουμε συνεννοηθεί οι βασικοί συντελεστές τη δεδομένη στιγμή που θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα, όταν θα είμαστε έτοιμοι με την Άννα Χατζησοφιά (σ.σ. τη δεύτερη σεναριογράφο της σειράς) και γράψουμε τα επεισόδια, έχουμε κάνει τους σκελετούς, αλλά δεν έχουν γραφτεί… είναι πολύ ωραίο το sequel» απάντησε όταν τον ρώτησαν αν επιστρέφει η σειρά όπως ακούγεται.

Σε ερώτηση για το αν τελικά επιστρέψει η αγαπημένη κωμική σειρά, ο δημιουργός και πρωταγωνιστής της απάντησε: «Η πρόθεση και η δική μου και του Θοδωρή Κυριακού είναι να το δούμε. Έχουμε δώσει τα χέρια για να το φτιάξουμε. Τώρα θα ξεκινήσω, περίμενα να γίνουν οι πρεμιέρες μου, έχουμε έρθει σε επαφή με τους αγαπημένους συναδέλφους και θέλουμε να το κάνουμε για τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1. Και θα το κάνουμε υπέροχα. Θα είναι ωραιότερο παρά ποτέ».

Επίσης, ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε και στο νέο του ρόλο ως καλλιτεχνικός σύμβουλος της θεατρικής σκηνής «Αθηναΐς», αλλά και για τη μικρή γνωριμία του με τη Ζωή Λάσκαρη. «Γίναμε αρκετά φίλοι και είχαμε συζητήσει να συνεργαστούμε, πράγμα που όμως δεν έγινε… Εύχομαι σε αυτό που κάνουμε να έχουμε το 1/10 της φινέτσας που έφερε και της ακτινοβολίας που είχε ως προσωπικότητα. Θα είναι πολύ μεγάλο κέρδος».