χρόνο

Ο Μανωλάκης και η Βάλια ποζάρουν ξανά μαζί 12 χρόνια μετά το τέλος του “Καφέ της Χαράς”!

Τα παιδιά της σειράς «Καφέ της Χαράς» μεγάλωσαν και η Βάλια είναι αγνώριστη!

Το 2003 μπήκε στις ζωές μας το «Καφέ της Χαράς» και ακόμη και σήμερα δεν υπάρχει φορά που να μην το βλέπουμε στην επανάληψή του. Η Χαρά Χάσκα αναστάτωσε ένα ολόκληρο χωριό και τον δήμαρχό του και κατάφερε να φέρει έναν αέρα ανανέωσης και εξέλιξης. Είναι ξεκάθαρα μία από τις αγαπημένες μας σειρές και τώρα που ακούσαμε για την επιστροφή του, έχουμε χαρεί ακόμη πιο πολύ.

Και ενόψει αυτής της επιστροφής, είχαμε ίσως την πιο κορυφαία συνάντηση του 2018. Ο Μανωλάκης και η Βάλια συναντήθηκαν και πάλι 15 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της σειράς και ξύπνησαν όλες μας οι παιδικές αναμνήσεις. Το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει ξανά στις οθόνες μας τον επόμενο Οκτώβριο και οι δύο μικροί πρωταγωνιστές ανέβασαν μία από τις πιο ωραίες φωτογραφίες που έχουμε δει.

Ο Πάρης Σκαρτσολιάς και η Έφη Ρασσιά συναντήθηκαν με την Άννα Χατζησοφιά, μία εκ των δύο σεναριογράφων της σειράς, προφανώς για να συζητήσουν για την μεγάλη επιστροφή και ο νεαρός ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία με την συμπρωταγωνίστριά του, στην οποία έγραψε:

«Φωτογραφία με την κυρία Χατζησοφιά και μια κοπέλα έκπληξη… Βρείτε ποια είναι η κοπέλα στην φωτό…. quiz!!!!».