χρόνο

Ο Σεφερλής “καρφώνει” Πέτρο -Τζένη: τι έκαναν σε συνεργάτη τους στο Mega

‘”Εγώ δίνω χώρο, γιατί δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, ξέρω ποιος είμαι”. Ο Μάρκος Σεφερλής αποκάλυψε κάτι που κανείς δεν θέλει να θυμάται.

Ο Μάρκος Σεφερλής είπε να τα πει όλα και και το έκανε. Καλεσμένος στην εκπομπή “Καλοκαίρι Μαζί” έδωσε απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις. Η ειλικρίνειά του ήταν τόση που έφτασε να… προδώσει τον Πέτρο Κωστόπουλο και τη Τζένη Μπαλατσινού για τη συμπεριφορά που επέδειξαν απέναντι σε βασικό συνεργάτη τους την εποχή που παρουσίαζαν ως ζευγάρι την πρωινή εκπομπή του Mega.

Όταν η Νικολέττα Ράλλη τον ρώτησε αν το “Ougachallenge”, το ένθετο που παρουσίαζε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην πρωινή εκπομπή που παρουσίασε ο Μάρκος Σεφερλής με τη Έλενα Τσαβαλιά, ήταν μία δική του ιδέα, ο ηθοποιός ήταν αποκαλυπτικός: «Το Ougachallenge ήταν ιδέα του Δημήτρη, απλά με ρώτησε αν μπορεί να το κάνει και του λέω βεβαίως. Ήθελε να το κάνει και την προηγούμενη χρονιά με τον Πέτρο και την Τζένη. Δεν τον είχαν αφήσει, δεν του το είχαν επιτρέψει. Εμένα μου το πρότεινε και του είπα βεβαίως, είναι κάτι διαφορετικό, είναι έξυπνο, γρήγορο και γενικά εγώ δεν είμαι αρνητικός. Εγώ δίνω χώρο, γιατί δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, ξέρω ποιος είμαι».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

Πηγή: thetoc.gr