χρόνο

Ο Φιλιππίδης έκανε τον Χαϊκάλη να κλαίει: «Ανάθεμα την ώρα που σε πήρα μαζί μου»

Σε καλοκαιρινή περιοδεία είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης με τον Παύλο Χαϊκάλη. Οι δυο τους συνεργάζονται και φέτος και αυτές τις μέρες βρίσκονται στην Κρήτη.

Μάλιστα ο Πέτρος Φιλιππίδης μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τα παρασκήνια της παράστασης. Σε αυτό τον βλέπουμε να “βάζει χέρι” στον Παύλο Χαϊκάλη και να του λέει να μην παίζει με το νερό. Εκείνος τότε βάζει τα κλάματα και κάθεται μαζεμένος. Όλο αυτό φυσικά ήταν μια πλάκα που κάνανε μεταξύ τους. Το συνηθίζουν άλλωστε να πειράζει ο ένας τον άλλο.

Δείτε λίγο πιο κάτω το αστείο βίντεο.

@petrosfilipp: Παιζοντας με τον μικρο παυλακο πριν αρχισει η παραστση στο ηρακλειο στην κρητη!!!σας περιμενουμε και σημερα στο κηποθεατρο!!!!ΑΧΑΡΝΗΣ!!!!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πέτρος Φιλιππίδης σατιρίζει με τον Παύλο Χαϊκάλη τη σκηνή του Ανδρέα και της Αλεξάνδρας από το Power of Love. Αυτή τη φορά όμως, ξεπέρασαν τον εαυτό τους.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και Παύλος Χαϊκάλης μιμούνται το «σκάσε, βούλωστο» του Power of Love και ρίχνουν το ίντερνετ!

Αναπαριστάνοντας μια σκηνή από το τηλεπαιχνίδι Power of Love, όπου ο παίκτης Ανδρέας Ανδρεανός βρίσκεται μαζί με την παίκτρια Αλεξάνδρα Ορφανού, η οποία και αποχωρεί, οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί χρησιμοποίησαν την μορφή διαλόγου που είχαν μεταξύ τους οι δύο παίκτες.

Διαφημίζοντας την περιοδεία τους, ο Παύλος Χαϊκάλης σε ρόλο Αλεξάνδρας και ο Πέτρος Φιλιππίδης σε ρόλο Ανδρέα έλεγε: «Σκάσε, βούλωσ’ το»!

Χωρις λογια!!!!!

A post shared by @ petrosfilipp on