χρόνο

Πασχάλης Τερζής: Όλη η αλήθεια για την υγεία και την καριέρα του

Η ζωή του Πασχάλη Τερζή, τα τελευταία χρόνια ακολουθείται από διαρκείς φήμες.

Πρώτα έκαναν λόγο για την κατάσταση της υγείας του με τον ίδιο να διαψεύδει τους μάντεις κακών, όπως έκανε και με όσους τον ήθελαν πέρυσι να ανεβαίνει ξανά στις πίστες. Ο ίδιος, όπως αναφέρει το Ciao έχει επιλέξει πλέον να ζει μια ήσυχη ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις πίστες. Ο τραγουδιστής μένει με την οικογένεια του έξω από την Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Πευκοχώρι σε ένα ήσυχο περιβάλλον.

Η κόρη του Γιάννα, συχνά ανεβάζει φωτογραφίες με τον πατέρα της και έτσι μαθαίνουμε τα νέα του. Η νέα του ζωή δεν έχει καμία σχέση με εκείνη που έκανε πριν μερικά χρόνια και όπως συχνά λέει ο ίδιος του αρέσει και δεν θέλει να επιστρέψει στις πίστες. Η υγεία του είχε κλονιστεί και το μόνο που επιθυμεί είναι να ξεκουραστεί και να είναι μακριά από τα άγχη και την πίεση της δουλειάς του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το Ciao πριν από δύο χρόνια σε συνέντευξη του με αφορμή την παρουσίαση της δισκογραφικής του δουλειάς είχε δηλώσει: «Μετά από πέντε χρόνια κάποια τραγούδια ήταν το έναυσμα για να ξανατραγουδήσω για τους φίλους μου. Πιστεύω έκανα ότι καλύτερο μπορούσα. Η δουλειά μου και το τραγούδι δεν μου έχουν λείψει γιατί τραγουδούσα κάθε μέρα όπου βρισκόμουν. Στο καφενείο, στο σπίτι, στο αμάξι. Δεν στεναχωρήθηκα καθόλου γιατί εγώ ξέρω τι μου συμβαίνει. Ο καθένας μπορεί να γράφει και να λέει ότι θέλει»

Πηγή θέματος: Περιοδικό Ciao