χρόνο

Παύλος Ευαγγελόπουλος: “Ήταν προφανώς κάποιων άλλων επιλογή να απέχω από την τηλεόραση”

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από 15 και πλέον χρόνια. Ήταν επιλογή του να απέχει όλα αυτά τα χρόνια;

«Όχι, δεν ήταν επιλογή μου. Ήταν προφανώς κάποιων άλλων επιλογή. Υπήρχε όμως και μια κρίση στη μυθοπλασία κάτι που μπορεί Βέβαια να αλλάξει. Οι πιο πολλοί στράφηκαν σε ριάλιτι, πίστεψαν ότι αυτό είναι το καινούργιο προϊόν που θα πουλήσει αλλά την πάτησαν και δικαίως» τόνισε στο Ciao.

-Γιατί το λέτε αυτό, ότι την πάτησαν;

«Δεν πήγαν καλά και με αυτά τα κόστη που είχαν. Το Survivor που έκανε πέρυσι 70% -φέτος κάνει τα μισά, ένα αντίστοιχο στον ΑΝΤ1 δεν πήγε καθόλου καλά. Το καλό είναι ότι, από ό,τι μαθαίνω, του χρόνου τα κανάλια θα επιστρέψουν στην μυθοπλασία κι αυτό είναι πολύ ευχάριστο.»

-Κάπου διάβασα ότι έχετε σπουδάσει οικονομικά στην Αμερική. Είναι αλήθεια;

«Ναι, ξεκίνησα, σπούδασα δυο χρόνια αλλά δεν ολοκλήρωσα ποτέ.»

-Πώς φτάσατε στην Αμερική;

«Ε, εντάξει, όταν ήμουν μικρός και τέλειωσα το σχολείο πήγα. Μετά μου ήρθε η πετριά να γίνω ηθοποιός και τα παράτησα όλα. Γύρισα στην Ελλάδα και στη σχολή με ανακάλυψε ο Γιάννης Δαλιανίδης τον οποίο θεωρώ πατέρα μου. Τη συνέχεια πάνω -κάτω την ξέρετε…»

Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Προσωπικά δεν το πιστεύω πως έχει πληγεί η μυθοπλασία»

Μετά από πολλά χρόνια απουσίας από την μικρή οθόνη ο Παύλος Ευαγγελόπουλος ζει την επιτυχία μέσα από την σειρά Έλα στη θέση μου.

Θεωρεί πως λόγω των ριάλιτι έχει πληγεί η μυθοπλασία;

«Όχι, προσωπικά δεν το πιστεύω πως έχει πληγεί η μυθοπλασία. Ίσως έχει επηρεαστεί λόγω έλλειψης χρημάτων, όχι όμως εξαιτίας των ριάλιτι. Το κοινό θα αγαπά πάντα τη μυθοπλασία, γιατί του αρέσει να ταυτίζεται με τους χαρακτήρες, να λατρεύει, να μισεί και να παθιάζεται μαζί τους. Τα ριάλιτι είναι μόδα που κατά καιρούς υπερισχύει, επειδή στη χώρα μας έχουμε την εξής συνήθεια: εάν πάει κάτι καλά, σπεύδουμε όλοι αμέσως να το μιμηθούμε. Αυτό συνέβη και με τα ριάλιτι. Απ’ ό,τι φαίνεται όμως, μάλλον την έχουν πατήσει φέτος τα κανάλια, γιατί δεν πάνε και τόσο καλά όσο την περασμένη σεζόν», λέει ο ηθοποιός στο Τηλέραμα.