χρόνο

“Στην υγειά μας ρε παιδιά”: Η νέα… γενιά και οι καλεσμένοι που θα απογειώσουν την τηλεόραση!

Ένα μουσικό ταξίδι σε τραγούδια αγαπημένα που όλοι έχουμε πει σε ευχάριστες και δύσκολες στιγμές της ζωής μας, θα απολαύσουμε αυτό το Σάββατο στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Αξιόλογοι καλλιτέχνες του έντεχνου τραγουδιού παρελαύνουν από το στούντιο όπως η Ηρώ, ο Σταύρος Σιόλας, ο Απόστολος Ρίζος και ο Γιώργος Καραδήμος για να μας χαρίσουν δικές τους γνωστές επιτυχίες αλλά και μια βραδιά με τραγούδια καταξιωμένων δημιουργών. Διαβάστε παρακάτω…

Σε αυτή την ιδιαίτερη μουσική ατμόσφαιρα, την παρέα θα συμπληρώσουν η Μαργαρίτα Μυτιληναίου, ο Κώστας Αρβανίτης, η Βασιλεία Ζερβού, ο Δημήτρης Μαλλισόβας, ο Κώστας Αποστολάκης, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, η Σοφία Βογιατζάκη, η Σοφία Μανωλάκου, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, η Μυριέλα Κουρεντή και η Φωτεινή Αθερίδου.

Όλοι γινόμαστε μία παρέα και τραγουδάμε μεγάλες επιτυχίες των Μανώλη Ρασούλη, Πυξ Λαξ, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και πολλών άλλων σπουδαίων δημιουργών.

“Στην Υγεία μας ρε παιδιά”, Σάββατο 9 Ιουνίου στις 21:00 μόνο στον ΣΚΑΪ.

'Εντεχνο Τραγούδι 9/6/2018

Η Νέα Γενιά συναντά σταθερές αξίες του Ελληνικού τραγουδιού.Ένα μουσικό ταξίδι σε τραγούδια αγαπημένα που όλοι έχουμε πει σε ευχάριστες και δύσκολες στιγμές της ζωής μας, θα απολαύσουμε αυτό το Σάββατο στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά".Αξιόλογοι καλλιτέχνες του έντεχνου τραγουδιού παρελαύνουν από το στούντιο όπως η Ηρώ, ο Σταύρος Σιόλας, ο Απόστολος Ρίζος και ο Γιώργος Καραδήμος για να μας χαρίσουν δικές τους γνωστές επιτυχίες αλλά και μια βραδιά με τραγούδια καταξιωμένων δημιουργών.Σε αυτή την ιδιαίτερη μουσική ατμόσφαιρα, την παρέα θα συμπληρώσουν η Μαργαρίτα Μυτιληναίου, ο Κώστας Αρβανίτης, η Βασιλεία Ζερβού, ο Δημήτρης Μαλλισόβας, ο Κώστας Αποστολάκης, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, η Σοφία Βογιατζάκη, η Σοφία Μανωλάκου, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, η Μυριέλα Κουρεντή και η Φωτεινή Αθερίδου.Όλοι γινόμαστε μία παρέα και τραγουδάμε μεγάλες επιτυχίες των Μανώλη Ρασούλη, Πυξ Λαξ, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και πολλών άλλων σπουδαίων δημιουργών.“Στην Υγεία μας ρε παιδιά”Σάββατο 9 Ιουνίου στις 21:00 μόνο στον ΣΚΑΪ.

Posted by Στην υγειά μας ρε παιδιά on Wednesday, June 6, 2018

“Στην υγειά μας”: Δεν φαντάζεστε ποιον προόριζαν για παρουσιαστή πριν τον Σπύρο Παπαδόπουλο!

Και όμως, ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν ήταν η πρώτη σκέψη της παραγωγού Βίκυς Λάσκαρη για το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά».

Η ίδια ήταν παραγωγός της αντίστοιχης εκπομπής που έκανε η Σεμίνα Διγενή στην ΕΡΤ πριν από χρόνια. Όταν η Σεμίνα έφυγε για τον Alpha ο Τζώνη Καλημέρης της ζήτησε να καλύψουν το κενό με μια μουσική εκπομπή. Για πολλές μέρες έσβηνε κι έγραφε ονόματα σε μια ατζέντα. Ποιοι ήταν οι επικρατέστεροι; Διαβάστε παρακάτω…

Και όμως, το όνομα της Ρούλας Κορομηλά είχε πέσει πρώτο στο τραπέζι Επίσης, σκέφτηκε και την Έλενα Ακρίτα για ένα αντίστοιχο Αλάτι και Πιπέρι, σε σύγχρονη εκδοχή.

«Σημείωνα ηθοποιούς, παρουσιαστές. Ξαφνικά μου ήρθε φλασιά. Δεν τον γνώριζα τον Σπύρο προσωπικά. Θυμήθηκα μια συνέντευξη του που έλεγε πόσο αγαπάει το ελληνικό τραγούδι Είναι απίστευτος, έχει τρομερές γνώσεις. Τελικά, δεν ξέρω αν υπάρχει πιο κατάλληλος από τον Σπύρο γι’ αυτήν τη θέση. Είμαστε μαζί τόσα χρόνια. Λέμε συχνά για πλάκα ότι αν είχαμε παιδί τώρα θα πήγαινε στο Γυμνάσιο», λέει στο Down Town.