χρόνο

Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια της Βουγιουκλάκη στην κάμερα: «Μου είπαν ότι έχω κάτι σοβαρό οπότε έχετε γεια βρυσούλες!»

Ο θάνατος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, στις 23 Ιουλίου 1996, βύθισε στη θλίψη ολόκληρη τη χώρα.

Η λαμπερή ηθοποιός έφυγε ύστερα από σύντομη μάχη με τον καρκίνο. Όταν έμαθε το πρόβλημα της υγείας της βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη και μόλις δύο μήνες μετά “έσβησε για πάντα.

Η Βουγιουκλάκη επισκέφθηκε διακεκριμένους γιατρούς και ταξίδεψε στο εξωτερικό για να καταφέρει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της υγείας της. Ενώ γυρνούσε από τη Γερμανία, όπου ενημερώθηκε ότι ο χρόνος ζωής της ήταν πολύ λίγος, η Αλίκη μίλησε στους δημοσιογράφους και τα λόγια της συγκλονίζουν.

Όπως είπε, εντόπισε ότι έχει πρόβλημα στο συκώτι της ύστερα από μια βρογχίτιδα. Πήρε πολλά αντιβιοτικά που τη χτύπησαν στο στομάχι και τότε έκανε εξετάσεις και αξονική τομογραφία και διαγνώστηκε με πρόβλημα στο συκώτι.

“Έκανα μια ακόμη αξονική τομογραφία και εκεί μπλέχτηκαν τα πράγματα, ανέφερε. “Μου είπαν ότι έχω και κάτι σοβαρό στο πάγκρεας όποτε έχετε γεια βρυσούλες” είπε χαμογελώντας αμήχανα.

“Το ευχάριστο είναι ότι το πάγκρεας δεν έχει όγκο, το συκώτι όμως έχει πρόβλημα”, ανέφερε η Βουγιουκλάκη στους ρεπόρτερς.

Τα τελευταία της λόγια συντάραξαν το πανελλήνιο. Όπως ανέφεραν οι δημοσιογράφοι, η είδηση της περιπέτειας της υγείας της αναστάτωσε και τρόμαξε όλη την Ελλάδα.

 

Τι τους λέτε σε όλους όσους θέλουν να μάθουν για εσάς;, τη ρώτησαν. “Θέλω να τους ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον και την αγάπη. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι την εισπράττω την αγάπη και παίρνω δύναμη. Αυτή τη στιγμή ξέρω ότι μου χρειάζεται αυτή η δύναμη. Είμαι παλικάρι και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, τη μάνα μου και τα αδέρφια μου. Να στείλω την αγάπη μου στον γιο μου και να ευχαριστήσω τον Κώστα Σπυρόπουλο που είναι μέλος της οικογένειας μου”, απάντησε.

Μέχρι το τέλος, αντιμετώπισε με αξιοπρέπεια και δύναμη ψυχής την ασθένεια της.

Πηγή: thecaller.gr