χρόνο

Τρία διαφορετικά μνημόσυνα για τον Στάθη Ψάλτη!

Στην τελευταία του κατοικία στο Νεκροταφείο Ζωγράφου έγινε σήμερα το μεσημέρι το μνημόσυνο ενός έτους από τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη από την τελευταία σύντροφό του Χριστίνα.

Συγκινημένη, η χήρα του, βρισκόταν μπροστά από την τελευταία του κατοικία αμίλητη, έχοντας στο πλευρό της μόνο πολύ δικούς της ανθρώπους, ανάμεσά τους και η Μαίρη Βιντιάδου, μία από τις στενές συνεργάτιδες του Στάθη Ψάλτη τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Η Χριστίνα δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις ευχαριστώντας τη ρεπόρτερ της εκπομπής Αποκαλυπτικά για την παρουσία της στον χώρο για την τελετή. Αξίζει να σημειωθεί ότι το προηγούμενο Σάββατο τέλεσαν μνημόσυνο η κόρη του μεγάλου ηθοποιού Μαρία με τη μητέρα της ενώ χθες τέλεσε ένα δεύτερο μνημόσυνο ο αδελφός του Γιάννης Ρώτας. Δείτε παρακάτω το βίντεο με πλάνα από τη στιγμή της τελετής του μνημοσύνου.

Το ετήσιο μνημόσυνο για τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη έγινε σήμερα στο κοιμητήριο του Ζωγράφου! Εκεί, στην τελευταία του κατοικία ήταν όλη η οικογένειά του και οι στενοί του φίλοι για να τον τιμήσουν ένα χρόνο μετά!

Από το μυστήριο δεν έλειπε και η τελευταία του σύζυγός, Χριστίνα Ψάλτη! Η Χριστίνα ακούγεται έντονα ότι είναι έγκυος και η εμφάνιση της προβλημάτισε αν και η ίδια το έχει διαψεύσει! Διαβάστε παρακάτω…

Η Χριστίνα ήταν παρούσα με φαρδιά μαύρα ρούχα και ελαφρύ μακιγιάζ! Αυτό που σχολιάστηκε έντονα όμως ήταν η φουσκωμένη της κοιλίτσα που παρατήρησαν οι παρόντες! Στα πλάνα του βίντεο ντοκουμέντο από το μνημόσυνο μπορείτε να δείτε την Χριστίνα, η οποία δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση σχετικά με το θέμα!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *