χρόνο

Τo Nέο Bίντεο από την Εκπομπή της Στεφανίδου με Γελοιοποίηση του Μέγα Αλεξάνδρου!

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις με την Τατιάνα Στεφανίδου και την γελοιοποίηση του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία μέσα από την εκπομπή της.

Μετά το βίντεο από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου όπου διακωμωδούσαν το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη, η εκπομπή «Στη Φόρα» με τον Φίλιππο Καμπούρη στο κανάλι ΑΡΤ παρουσίασε ακόμα ένα βίντεο από την εκπομπή Tatiana Live, στο οποίο η συνεργάτιδα της παρουσιάστριας, Λίλα Σταμπούλογλου σατιρίζει τον Μέγα Αλέξανδρο.

Αν και ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon απολογήθηκε και ζήτησε συγγνώμη σε όσους θίχτηκαν από τη σάτιρα για τους Μακεδόνες με επίσημη ανακοίνωση, οι αντιδράσεις πληθαίνουν και Σύλλογοι προειδοποιούν πως θα προχωρήσουν ακόμη και σε μηνύσεις αν η κ. Στεφανίδου δεν βγει να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Αυτή τη φορά, το κανάλι έρχεται αντιμέτωπο με νέο κύμα αντιδράσεων, αφού λίγες ημέρες πριν το συλλαλητήριο η Λίλα Σταμπούλογλου στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου υποδύθηκε τον Μέγα Αλέξανδρο και μάλιστα τον παρουσίασε ως… μετροσeξουαλ.

Δείτε τα 2 βίντεο που ακολουθούν από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, όπως παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Στη Φόρα» με τον Φίλιππο Καμπούρη: