χρόνο

Όταν το «Καλό Λιβάδι» της Μυκόνου γέμισε με αγελάδες

Η γνωστή πλαζ Καλό Λιβάδι της Μυκόνου, έγινε για λίγη ώρα …κανονικό λιβάδι.

Απίστευτες σκηνές με πολύ γέλιο εκτυλίχθηκαν στην πολυσύχναστη παραλία της Μυκόνου, Καλό Λιβάδι, όταν την ώρα που οι λουόμενοι έκαναν ηλιοθεραπεία στις ακριβοπληρωμένες ξαπλώστρες τους, «έσκασε μύτη» χαλαρά, ένα… κοπάδι από αγελάδες.

Μπροστά στα μάτια εκατοντάδων έκπληκτων λουόμενων, ένα κοπάδι με αγελάδες και άλλα βοοειδή, προφανώς ξέφυγε από το δρόμο του και βρέθηκε στην παραλία μαζί με τον κόσμο.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες τις οποίες τράβηξε και δημοσίευσε στο διαδίκτυο η δημοσιογράφος, Φαίη Μπέη, τα τετράποδα απόλαυσαν μερικές στιγμές δροσιάς δίπλα και μέσα στη θάλασσα, την στιγμή που οι περισσότεροι λουόμενοι, μάλλον απορημένοι έβλεπαν το παράξενο θέαμα.

Υπήρχαν φυσικά και ορισμένοι οι οποίοι το διασκέδασαν τραβώντας φωτογραφίες και βίντεο με το περιστατικό, ενώ κάποιοι άλλοι, τρόμαξαν ιδιαίτερα στη θέα των βοοειδών πάνω στην αμμουδιά.

Ο κόσμος πολύς και φυσικά οι φωτογραφίες δεν σταματούσαν, με τα γλυκύτατα τετράποδα να μην δίνουν καμία απολύτως σημασία και να συνεχίζουν να δροσίζονται στη θάλασσα

Τις συγκεκριμένες φωτογραφίες «ανέβασε» στο λογαριασμό της στο faceboook η δημοσιογράφος Φαίη Μπέη.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.